Vilken socka ska jag välja?


Axaeco Kipmik socka, med Medflex kardborreband.

En tunn Cordura socka med ett kardborreband som sitter väldigt bra. Medflex kardborreband är mycket mjukt och är töjbart till 95%. Fungerar toppenbra på snö och mjukare underlag eller där man vill ha en smidig och följsam socka.


Non-stop Long distance bootie

Long distance sockan är utvecklade i samarbete med världens bästa långdistans hundkörare och används av dem i både träning och under tävlingar. Elastisk kardborreband gör att sockan passar bra på tassen. Long distance bootie är mycket bekväm för hunden att bära eftersom tyget är både lätt och mjukt. Det ger tårna utrymme att röra sig naturligt även om hunden bär sockar. Sockorna är tillverkade av tätt vävd nylon. Long distance bootie har god hållbarhet på snö.


Non-stop Protector bootie

Dessa hundstrumpor är tillverkade av anti snitt material av klass 5, doppat i nitrilgummi för extra skydd. Gummit gör strumporna vattentåliga och ger hunden ett bra grepp även på en slät yta. Protector bootie är designade för hundkörning och promenader, men kan användas av alla hundar som behöver bra skydd på tassar.Slitstarka strumpor som skyddar mot grova ytor, glasskärvor, salt och varm asfalt.


Dragråttan V.I.P Universal 

Extremt slitstark, elastisk, utan sömmar, håller ca 6 gånger mer än en normal Cordura socka. Funkar både på snö och barmark.


Dragråttan Comfort fleece 

En tvålagers socka som är extremt slitstark i cordura 500 ytterdelen och fodrad med polarfleece. Sockan är till för förebyggande bruk på snö och grus. Fungerar även när hunden redan har blivit "känslig" eller har en mindre skada och behöver extra skydd.


Dragråtttan V.I.P Universal long, "stövarsockan"  

Extremt slitstark, elastisk, utan sömmar. En socka som täcker en bra bit på benet, idealisk för hundar som springer där det kan vara skare.